3 tipy na originálne darčeky pre učiteľov

Učitelia formujú naše životy mnohými zvláštnymi spôsobmi. Či už sa s nimi lúčite, alebo ich vyprevadíte na prázdniny, s mojimi tipmi na milé darčeky pre učiteľov naozaj nemôžete urobiť chybu, aby ste prejavili svoje uznanie a spríjemnili im deň! Nebudem sa rozpisovať o tom, že poteší čokoľvek darované od srdca. Ak ste klikli na obsah tohto článku, zrejme Vás zaujíma niečo konkrétne.  A presne to Vám ponúkam.

 

Niečo sladké...

Kvety a bonboniéry už tradičné vedú. Ale čo tak ich darovať originálnejšie? Podobným spôsobom môžete zabaliť čaj či kávu.

       

 

Niečo praktické...

Tašiek či vrecúšok nie je nikdy dosť. Malé, veľké, kozmetické, nákupné, potravinové,... Ak šijete či háčkujete, fantázii sa medze nekladú. 

 

Niečo voňavé...

Čaj, tinktúra či soľ do kúpeľa z vlastne nazbieraných bylín tiež nie je žiadna veda. Pridajte nápadité balenie a voňavý darček je na svete!        

                    

 

Možno ste čakali viac tipov, ale ja som vybrala niečo iné - originálnejšie. Nezabúdajte, že učiteľom sa toho za roky nakopí a časom to chtiac - nechtiac možno končí v krabiciach zabudnutia. Ak predsa chcete niečo darovať, skúste sa inšpirovať a nezabudnite tento článok zdieľať s priateľmi :-)

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.